7 modnih kosov, ki se jim je dobro izogibati

Poleti vsi pokažemo več gole kože in se z lahkotnimi oblačili borimo proti vročini, pri izbiri garderobe za v službo, pa je kljub temu treba poznati določene modne zapovedi. Prekratka krila in hlače ter globoki dekolteji v večini primerov (odvisno od narave vašega dela) niso primerni za delovno mesto. Poglejte si, katerim sedmim modnim kosom se je dobro izogibati!

Oblačila brez naramnic

Obleke in topi brez naramnic zagotovo sodijo med najbolj udobna letna oblačila, a vseeno niso najboljša izbira, ko se zjutraj odločate, kaj boste obleke za v službo. Če se že odločite za ta model oblačila, potem ga kombinirajte z bolerom, jeans jakno ali lahkotno jopico.

Prekratka krila in hlače

Letos zelo modne vroče hlačke in ultra kratka mini krila niso primerna izbira oblačil za delovno mesto, zlasti, če delati v pisarni. Nosite krila in kratke hlače, ki segajo vsaj do sredine stegen.

Japonke

Poletna obutev, brez katere si v teh vročih dneh enostavno ne predstavljamo življenja, a je ne bi smeli nositi iz številnih razlogov. Med drugim tudi zato, ker japonke niso primerne za delovno okolje. Izberite sandale, ki imajo zadaj pasek in ne bodo povzročale hrupa, ko se boste sprehajle po pisarni.

Bel top brez rokavov

Bela barva je poleti ena izmed najbolj priljubljenih, a je zaradi svoje prosojnosti lahko tudi zelo tvegana za nošenje na delovnem mestu, saj hitro razkrije preveč. Skozi klasičen bel top se pogosto vidi nedrček in v tem primeru je bolje, da ga zamenjati s kakšnim v temnejšem odtenku.

Vir: zadovoljna.si