Brez romantične čipke to poletje ne gre

Letos modne navdušenke poleg potiskov prisegajo na elegantno in glamurozno čipko, ki krasi tako majčke, kot tudi obleke, krila in kratke hlače!

Poletje bo kot kaže v znamenju glamurozne čipke. Ta je namreč postala osnovni sestavni del oblačil ali pa le precizen detajl, ki bo vašemu videzu dodal pridih elegance. S čipko so okrašene tako majčke in topi, kot tudi krila in poleti izredno modne obleke. S pomočjo tega izredno ženstvenega materiala boste videti elegantne, romantične in igrive hkrati, sploh če boste izbrale oblačila v snežno beli ali še bolje v krem barvi.

Pravi modni hit pomladnih in poletnih dni bo tudi večplastna čipkasta obleka. Odločale se boste lahko med modeli, ki bodo v celoti narejeni iz čipke in oblekami, pri katerih bo ta glamurozen material predstavljal le vrhnjo plast celote. Podloga bo lahko sestavljena iz različnih materialov, pomembno pa je, da izberete enak barvni odtenek kot bo čipkasta plast. Odločale se boste lahko med ohlapnejšimi ali bolj ozkimi modeli, čipka pa lahko prekriva celotno obleko ali krasi le ramena oziroma robove oblačila. Če menite, da je čipke preveč, lahko čez obleko oblečete kratko jaknico iz vedno priljubljenega džinsa in že boste pripravljene na modni sprehod po mestu.

Vir: zadovoljna.si