Pomladne barve tudi na rokah

 

S pomladjo prihajajo tudi sveži odtenki lakov za nohte. Poleg živih odtenkov, kot so rdeča, rožnata, rumena in modra, bodo to sezono 'in' tudi laki v koralnih niansah, pastelni odtenki in laki z dodatkom sijaja.

Blisk metalnega odtenka

Preprost, a vpadljiv videz nohtov je vsekakor kombinacija poljubne barve in metalnega detajla. Izberite svetlo barvo po svoji želji in noht nalakirajte po celotni dolžini. Potrebujete le še lak za poslikavo nohtov, ki naj bo v metalnem odtenku, lahko je zlat, srebrn ali bronast. Po dolžini nohta narišite ravno linijo, zopet si lahko pomagate z lepilnim trakom. Svetlejša, kot je podlaga, bolj bodo nohti izstopali.

Pomladne barve z dodatki

Osnovna barva naj bo za odtenek ali dva svetlejša ali temnejša od vaše kože. Izbirajte med nežnimi pastelnimi odtenki in jim dodajte pridih pomladi. Dovolj bo že nežna črta v koralni barvi ali pa skoraj nevidne črte vzdolž nohta. Za dramatičen učinek poskusite kombinacijo nežnih in intenzivnih barv.

Opazno, sočno in svetleče

Navdih tovrstnih nohtov je pevka Katy Perry, ki obožuje pisane, svetleče in nenavadne odtenke. Ne bojte se pretiravati in uporabljati brezmejno domišljijo. Laku iz bleščic dodajte še kristalčke ali svoje nohte okrasite z izstopajočimi simboli. Nikar ne kombinirajte barv ličil in laka za nohte. Dovoljeno je, da vaši nohti zažarijo v pisanem odtenku bonbončkov.

Vir: zadovoljna.si