Vroč jesenski trend: potiskane majčke!

Poletje se počasi bliža koncu, a to ne pomeni, da je konec toplih dni. Zato je morda skrajni čas, da skočite do trgovine z oblačili in si priskrbite majčko s potiskom oziroma logotipom. Te bodo namreč pravi jesenski modni hit, mi pa vam ponujamo nekaj nasvetov, kako jih pravilno kombinirati z drugimi modnimi kosi.

Majčke s potiski risanih junakov ali logotipi raznih blagovnih znamk smo do sedaj večinoma nosile med športno aktivnostjo ali v zavetju domače dnevne sobe, a ti časi so kot kaže minili. Simpatični modni kosi bodo jeseni namreč zavladali modni sceni.

Če želite biti v koraku z modnimi trendi, je to jesen dobro poseči po majici s potiskom, a nikar nase na navlecite kakšne navijaške majčke ali take z vulgarnim napisom. Pri modelih z napisi, ki se navezujejo na kakšno rock skupino, je nekaj ironije seveda dovoljeno. Morda je to pravi čas, da prevetrite svoje omare in po nekaj letih znova oblečete majčke, na katerih so fantje iz zasedb Take That ali Backstreet Boys. Dobrodošli so tudi modeli z retro stripovskimi junaki, kot sta Mickey Mouse ali Yosemite Sam. Potiski kakšnih modnih znamk so stvar osebnega okusa in naklonjenosti posamezni modni hiši.

Vir: zadovoljna.si