Vroči modni dodatki te jeseni

Vse prave modne navdušenke se dobro zavedajo, kako zelo pomemben detajl pri končni podobi videza so modni dodatki. Če rečemo, da obleka naredi človeka, potem bi za modne dodatke brez težav lahko rekli, da 'outfit' izpopolnijo do te mere, da ste videti brezhibno. In tako kot se z vsakim letnim časom spreminjajo trendi na področju oblačil, se spreminjajo tudi zapovedi modnih dodatkov. Prav zato vam ponujamo nekaj nasvetov, v kakšne modne dodatke se splača investirati to jesen!

Hollywoodske zvezdnice prisegajo na opazne modne dodatke in nakit, ki nam pogosto jemlje dih. Najbolj izstopajoči so ponavadi zaročni prstani z ogromnimi diamanti, ki jih je zelo težko spregledati. Z najbolj dragocenimi se lahko pohvalijo zvezdnice, kot so Kim Kardashian, Angelina Jolie in Jennifer Aniston, seveda pa to ni edini nakit, s katerim bodo izstopale to jesen.

Stilisti so si enotni, da se modni 'outfit' začne in konča pri modnih dodatkih. Prav ti naj bi namreč bili tisto nekaj, kar v celoten videz vnese dodano vrednost, tisto piko na i. In v jesen bomo vstopili v znamenju izstopajočih modnih dodatkov, med katerimi je seveda najbolj pomemben nakit, kot so masivne ogrlice in veliki uhani. Prav uhani so tisti modni dodatek, s katerim lahko popolnoma spremenite svoj celoten 'styling'. Poskusite različne možnosti, poigrajte pa se tudi z barvami in tako osvežite svoj sicer skrbno izdelan styling.

Vir: zadovoljna.si